02.06.16

І знову випускний…

         Вже вчетверте Вища народна школа (ВНШ) випускає своїх слухачів. Керівники навчальних напрямків, випускники та гості свята зібрались в актовій залі центральної бібліотеки для дітей ім.. Ю. Гагаріна, щоб урочисто відсвяткувати випуск слухачів 2015-2016 навчального року та підвести підсумки річного навчання. За традицією урочисту частину випускного вечора розпочали з гімну школи, який випускники виконували з великим бажанням та радістю.




     Протягом даного навчального періоду було проведено немало занять. З початку навчального року слухачі школи всіх навчальних напрямків прослухали в цілому 572 лекційних та практичних заняття. І ми сподіваємось, що ці знання стали корисними для них.
     Всі наші слухачі здібні, талановиті, старанні, розумні. Але ми вважаємо, що в цьому заслуга і наших керівників, які протягом року додали немало зусиль, щоб навчити слухачів, різносторонньо збільшуючи їх знання. Саме тому, в цей святковий вечір були відзначені подяками та грамотами керівники навчальних напрямків:

Барабанова Світлана Олегівна – керівник напрямку «Поезія рідної землі»;
Красюк Ольга Миколаївна– заступник керівника напрямку «Основи пенсійного забезпечення»;
Мартіросов Ваген Іванович – керівник напрямку «Декоративно-прикладне мистецтво»; Криворот Дмитро Олександрович – керівник напрямку «Основи комп’ютерної грамотності»;
Дон Ольга Борисівна – керівник напрямку «Психологія спілкування»;
Гармаш Ірина Віталіївна – керівник напрямку «Англійська мова»;
Шевченко Тетяна Іванівна – керівник напрямку «Безпека життєдіяльності»;
Теренько Марія Михайлівна – керівник напрямку «Лікувальна фізкультура».

     Оскільки, найголовніше в діяльності нашої школи - це активна участь самих слухачів, були в цей день також відзначені ті, які з самого початку, створили Раду Самоврядування і активно брали участь в роботі школи:

 Маруфі Лілія Борисівна;
 Додатко Наталія Миколаївна;
 Немазаний Валентин Васильович;
 Смоляр Олександр Анатолійович;
 Тримбач Світлана Григорівна;

     В цей вечір звучали теплі та приємні слова тільки для наших слухачів та їх керівників, адже це саме найголовніше для них свято. Музичні вітання, танцювальні виступи та театралізовані гуморини підготували для слухачів ВНШ студенти Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету та працівники бібліотеки для юнацтва Олександрійської централізованої бібліотечної системи.
     Та самий головний і жаданий момент вечору для наших слухачів - вручення свідоцтв про закінчення Вищої Народної школи. Адже для цього наші слухачі доклали не мало зусиль, старання, наполегливості. І сьогодні, ми можемо вже впевнено завірити, що опанувавши деякі технологічні, мовні, літературні та творчі аспекти, наші слухачі вміють з технікою говорити на «Ти», вільно володіють розмовним англійським та є справжніми майстрами в поезії та мистецтві. І як не було їм важко, в опануванні цих знань, вони знайшли в собі сили, терпіння, наполегливості, щоб засвоїти програму.
     Адміністрація Вищої народної школи та Олександрійської централізованої бібліотечної системи ще раз вітає наших слухачів з закінченням навчального року:

Шановні слухачі, вітаємо з вашим святом!
Бажаємо всім життєвого тепла,
Щоб кожна нашесть згадувалась жартом,
Щоб вічна юність у душі цвіла!
Побільше вам завзяття й оптимізму,
Усміхненості й іскорки в очах.
Своє життя наповнюйте ви змістом,
Літайте десь на вічних двигунах!

Немає коментарів:

Дописати коментар